Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»
Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.
Του Μιχάλη Μενελάου
Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα, ανέφερε πως «γενικότερα η Αμμόχωστος αδικείται στα κύρια πόστα της Κυβέρνησης. Στο Υπουργικό, στους Ημικρατικούς Οργανισμούς κτλ.».
«Το γενικότερο κλίμα είναι πως αδικείται διαχρονικά η Επαρχία Αμμοχώστου, όχι μόνο από αυτή την Κυβέρνηση, αλλά από όλες τις Κυβερνήσεις», διευκρίνησε ο κύριος Καρούσος.
Πολλά προβλήματα, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά, προκαλούνται στην επαρχία Αμμοχώστου εξήγησε ο κύριος Καρούσος, καθώς δεν μπορεί να ασκηθεί η θεμιτή πίεση.
Ακόμη ο Δήμαρχος, τόνισε και επανέλαβε πως η «επαρχία Αμμοχώστου προσφέρει το 15% αν όχι και περισσότερο από το ΑΕΠ της Κύπρου μας», μέσω του τουρισμού και όχι μόνο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Η θέση του Υπουργού ξεσήκωσε Ελ. Αμμόχωστο και Λάρνακα - «Θα έχει κόστος ΔΗΣΥ και κυβέρνηση»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις