ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ: Πήγαν με φέρετρο οι κάτοικοι και ιερείς - «Πάνω από τα πτώματά μας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ: Πήγαν με φέρετρο οι κάτοικοι και ιερείς - «Πάνω από τα πτώματά μας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29/5), κάτοικοι της περιοχής αλλά και ιερείς μαζεύτηκαν στην Χρυσοσπηλλιώτισσα για να απαιτήσουν την διακοπή των εργασιών.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα μεγάλη μερίδα ατόμων, ανάμεσά τους και ιερείς της εκκλησίας, βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης (29/5) έξω από την Παναγία την Χρυσοσπηλιώτισσα για να αποτρέψουν τις εργασίες ιδιωτικής εταιρείας να δημιουργήσει πρατήριο καυσίμων, με τα κατασκευαστικά έργα που γίνονται να προκαλούν σημαντικές καταστροφές στο Σπήλαιο.

Αυτή τη στιγμή (08:20) στο σημείο βρίσκονται και μέλη του ΕΛΑΜ καθώς και ο Γιώργος Περδίκης από το Κίνημα Οικολόγων. 

Οι κάτοικοι με συνθήματα και πανό θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι: «Μόνο πάνω από τα πτώματά μας θα προχωρήσουν οι εργασίες». Να σημειώσουμε επίσης ότι στο σημείο επιχείρησαν να κουβαλήσουν και ένα φέρετρο, με το οποίο θέλουν να ενδυναμώσουν τα μηνύματά τους. 

Στο σημείο υπάρχει αστυνομική δύναμη, ενώ οι δρόμοι έχουν κλείσει. 

 Δείτε φωτογραφίες και video από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE