Ο ΣΥΚΑΛΑ διερωτάται τι έπραξαν οι ευρωβουλευτές το 2013 για να προστατέψουν τους πολίτες

Ο ΣΥΚΑΛΑ διερωτάται τι έπραξαν οι ευρωβουλευτές το 2013 για να προστατέψουν τους πολίτες

Ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) διερωτάται, με ανακοίνωσή του στην οποία σχολιάζει τις Ευρωεκλογές, τι έπραξαν οι Ευρωβουλευτές της Κύπρου το 2013 για να προστατέψουν τους πολίτες και τι θα πράξουν οι νεοεκλεγέντες.

 
«Έξι χρόνια μετά από τη λαίλαπα του 2013, καμία έρευνα δεν διατάχθηκε για την κατάρρευση της Λαϊκής, καμία έρευνα δεν αναλήφθηκε αυτεπάγγελτα από κανένα και κανένας, ως συνήθως, δεν φταίει. Η εξαίρεση είναι κάποιες πρωτοβουλίες της αρχής κεφαλαιαγοράς που οδήγησαν κάποιους στη δικαιοσύνη, οι οποίες όμως καμία σχέση δεν έχουν με την πορεία της οικονομικής καταστροφής, αλλά με κανονισμούς προστασίας επενδυτών», αναφέρει ο ΣΥΚΑΛΑ στην ανακοίνωσή του.
 
Προσθέτει ότι «τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία της Λαϊκής κατακρεουργήθηκαν, κανείς, από τους πολλούς ειδήμονες στην Κύπρο, δεν συμφωνεί με τα λογιστικά βιβλία της Λαϊκής του 2012 / 2013, το ταμείο αλληλεγγύης εξαγγέλθηκε από την Κυβέρνηση τον Δεκέμβριο του 2017 και δεκαοκτώ μήνες μετά, ακόμα αναμένεται η έναρξη των εργασιών του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE