Επεισόδια και εκκένωση εξεδρών!

Επεισόδια και εκκένωση εξεδρών!

Έκτροπα σημειώθηκαν στον τρίτο τελικό της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μετά από ρίψη αντικειμένων και εισβολή οπαδών, διατάχθηκε εκκένωση των εξεδρών για να συνεχιστεί το ματς.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Στο 52.47 του αγώνα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και με το σκορ στο 19-26 υπέρ των «ερυθρόλευκων», οπαδοί της «Ένωσης» πέταξαν αντικείμενα, ενώ κάποιοι εξ αυτών εισέβαλαν και στο γήπεδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι και να δοθεί προθεσμία μισής ώρας από την αστυνομία για να εκκενωθούν οι εξέδρες, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE