Οριστικό και ΤΕΛΟΣ στο μίνι-σίριαλ Μαργκάσα

Οριστικό και ΤΕΛΟΣ στο μίνι-σίριαλ Μαργκάσα

Η Ανόρθωση τα έχει βρει όλα με τον Ρενάτο Μαργκάσα και θα είναι ο επόμενος του ποδοσφαρικός σταθμός.

Ο ατζέντης του Κυπροπορτογάλου μέσου, είχε συνάντηση με ανθρώπους της «Κυρίας» και παρά το ότι είχε κάποια διαφορά στην αρχή το θέμα, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν με συντονισμένες κινήσεις και ο μένει μόνο η ανακοίνωση.

Βέβαια, σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο πόσο πολύ θέλει να εντάξει στην ομάδα του ο Τιμούρ Κετσπάγια τον Μαργκάσα, αφού είναι ένα πολυεργαλείο εντός αγωνιστικού χώρου, και εύκολα μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες που τον χρειάζεται ο εκάστοτε προπονητής. Για αυτό άλλωστε ο Γεωργιανός τον ήθελε… διακαώς στο ρόστερ του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.