Τον Φρανς Τϊμερμανς θα στηρίξει ο Αλέξης Τσίπρας ενάντια στον Βέμπερ

Τον Φρανς Τϊμερμανς θα στηρίξει ο Αλέξης Τσίπρας ενάντια στον Βέμπερ

Την επίσημη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Φρανς Τίμερμανς για την Προεδρία της Κομισόν εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.


Συγκεκριμένα, προσερχόμενος στο δείπνο των ηγετών ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως θα ταχθεί στο πλευρό των χωρών που θα δράσουν για να αποφευχθεί η ανάληψη της προεδρίας της Κομισιόν από τον Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψηφιότητα που χαρακτήρισε "διχαστική" και επιζήμια, καθώς "ταυτίζεται με ακραίες συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες απόψεις".

Ο 'Ελληνας Πρωθυπουργός χαιρέτισε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και χαρακτήρισε την νέα πλειοψηφία που διαμορφώνεται ως "ενδιαφέρουσα" και ικανή να οδηγήσει σε συμμαχίες για να προωθηθούν δημοκρατικές και προοδευτικές πολιτικές και πρόσωπα, καταγράφοντας ως θετική την άνοδο του ALDE και των Πρασίνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE