Τέλος ο Γκατούζο!

Τέλος ο Γκατούζο!

Μίλαν και Τζενάτο Γκατούζο έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο, το οποίο είχε διάρκεια ως το 2021.

Μετά τον Λεονάρντο, ο Γκατούζο… Ημέρα αποχωρήσεων η Τρίτη (8/5) για τους Ροσονέρι, αφού μετά τον Βραζιλιάνο αθλητικό διευθυντή, ακολούθησε ο Ιταλός προπονητής. Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο «Ρίνο», ο οποίος είχε αναλάβει πριν 18 μήνες, αποτελεί πλέον παρελθόν αφού λύθηκε το συμβόλαιο του, με τον Ιβάν Γκαζίδη να ευχαριστεί και αυτόν -μετά τον Λεονάρντο- με δήλωση του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο Γκατούζο δέχθηκε να παραιτηθεί των χρημάτων που έπρεπε να λάβει, αρκεί αυτά να πάνε στους συνεργάτες του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.