ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ερωτήματα μέσω του ThemaOnline θέτει γνωστός επιχειρηματίας και εργοδότης του ζεύγους

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ερωτήματα μέσω του ThemaOnline θέτει γνωστός επιχειρηματίας και εργοδότης του ζεύγους

Ο εργοδότης του ζεύγους από τη Ρουμανία που θρηνεί από το πρωί τον χαμό του παιδιού του, εξέφρασε κάποια ερωτήματα στο ThemaOnline σε σχέση με τις πρόνοιες που έχουμε ως κοινωνία.

Ο Μάριος Χρυσοστόμου, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών Super Discount Stores, μετά από ερώτημά μας ανέφερε ότι οι γονείς του βρέφους που εργοδοτούνται στην επιχείρησή του είναι «νεαροί άνθρωποι, αξιοπρεπείς και ευυπόληπτοι».

Πρόσθεσε ότι «από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες».

Καταλήγοντας εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς: «Γίνεται το κράτος να μην έχει μηχανισμούς στήριξης ανθρώπων που βιώνουν τέτοια τραγικά περιστατικά; Δεν θα έπρεπε κάποιος ειδικός να στηρίξει αυτούς τους γονείς ψυχολογικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;».

Να σημειωθεί ότι οι χαροκαμένοι γονείς του βρέφους ζουν και εργάζονται για χρόνια στην Κύπρο.

Δεν είχαν άλλα παιδιά, πέραν του πεντάμηνου αγοριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE