Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Ο Μάριος Χρυσοστόμου, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών Super Discount Stores, μετά από ερώτημά μας ανέφερε ότι οι γονείς του βρέφους που εργοδοτούνται στην επιχείρησή του είναι «νεαροί άνθρωποι, αξιοπρεπείς και ευυπόληπτοι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Φέρεται να είχε κάνει εμετό με αίμα -Ιδιώτης ιατροδικαστής από την οικογένεια
Πρόσθεσε ότι «από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες».
Καταλήγοντας εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς: «Γίνεται το κράτος να μην έχει μηχανισμούς στήριξης ανθρώπων που βιώνουν τέτοια τραγικά περιστατικά; Δεν θα έπρεπε κάποιος ειδικός να στηρίξει αυτούς τους γονείς ψυχολογικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;».
Να σημειωθεί ότι οι χαροκαμένοι γονείς του βρέφους ζουν και εργάζονται για χρόνια στην Κύπρο.
Δεν είχαν άλλα παιδιά, πέραν του πεντάμηνου αγοριού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις