Αρχηγός με… ΥΠΟΓΡΑΦΗ ο Ντόσα – Και Κυπελλούχος και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!

Αρχηγός με… ΥΠΟΓΡΑΦΗ ο Ντόσα – Και Κυπελλούχος και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!

Παραμένει στην ΑΕΛ ο Ντόσα Τζούνιορ, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (28/5) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Λεμεσιανή ομάδα.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας το πρωί της Τρίτης με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του και τελικά μέχρι το απόγευμα οριστικοποιήθηκε η παραμονή στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο 32χρονος αμυντικός μετά από μια χρονιά που άρχισε κάπως παράξενα την ολοκλήρωσε με το Κύπελλο στο… χέρι και νέο συμβόλαιο!

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Ντοσα Τζούνιορ.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εύχεται στον αρχηγό της ομάδας μας ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".