ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε την Τρίτη 27/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 44χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 44χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου, από οικία στη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 17 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα κι άλλη ανήλικη - Τέταρτη σύλληψη νεαρής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE