Remedica. Χρηματοδοτεί το «Open Access Author Fund» του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου

Remedica. Χρηματοδοτεί το «Open Access Author Fund» του  Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου

Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica παρέδωσε τη δεύτερη δόση της χρηματοδότησης του Ταμείου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) “Remedica Open Access Author Fund.”

Το “Remedica Open Access Author Fund” αποτελεί μια πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ ως αποκορύφωμα των δράσεων της με σκοπό την προώθηση της ανοικτής πρόσβασης και τη στήριξη των ακαδημαϊκών και ερευνητών στη δημοσίευση της έρευνας τους σε ηλεκτρονικά περιοδικά και βιβλία ανοικτής πρόσβασης για τα οποία τα έξοδα δημοσίευσης επωμίζεται ο συγγραφέας.


Η χρηματοδότηση δόθηκε στον κ Μάριο Ζέρβα, Διευθυντή Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ από τους κ Ανδρέα Χατζηπαναγή, Διευθυντή Μάρκετινγκ και Τοπικών Πωλήσεων της Remedica και τον κ Ανδρέα Βασιλείου, Επικεφαλή του Τμήματος Ασφάλειας Φαρμάκων.


Η Ανοικτή Πρόσβαση είναι η ελεύθερη, άμεση, διαρκής και απαλλαγμένη από τέλη και τους περισσότερους περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων διαδικτυακή πρόσβαση σε ψηφιακό ακαδημαϊκό και επιστημονικό περιεχόμενο. Οι αναγνώστες μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα το διατιθέμενο υλικό για ερευνητικούς, εκπαιδευτικούς και άλλους σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE