Remedica. Χρηματοδοτεί το «Open Access Author Fund» του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου

Remedica. Χρηματοδοτεί το «Open Access Author Fund» του  Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου

Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica παρέδωσε τη δεύτερη δόση της χρηματοδότησης του Ταμείου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) “Remedica Open Access Author Fund.”

Το “Remedica Open Access Author Fund” αποτελεί μια πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ ως αποκορύφωμα των δράσεων της με σκοπό την προώθηση της ανοικτής πρόσβασης και τη στήριξη των ακαδημαϊκών και ερευνητών στη δημοσίευση της έρευνας τους σε ηλεκτρονικά περιοδικά και βιβλία ανοικτής πρόσβασης για τα οποία τα έξοδα δημοσίευσης επωμίζεται ο συγγραφέας.


Η χρηματοδότηση δόθηκε στον κ Μάριο Ζέρβα, Διευθυντή Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ από τους κ Ανδρέα Χατζηπαναγή, Διευθυντή Μάρκετινγκ και Τοπικών Πωλήσεων της Remedica και τον κ Ανδρέα Βασιλείου, Επικεφαλή του Τμήματος Ασφάλειας Φαρμάκων.


Η Ανοικτή Πρόσβαση είναι η ελεύθερη, άμεση, διαρκής και απαλλαγμένη από τέλη και τους περισσότερους περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων διαδικτυακή πρόσβαση σε ψηφιακό ακαδημαϊκό και επιστημονικό περιεχόμενο. Οι αναγνώστες μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα το διατιθέμενο υλικό για ερευνητικούς, εκπαιδευτικούς και άλλους σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE