Εργασίες στον δρόμο Λεμεσού – Αγρού

Εργασίες στον δρόμο Λεμεσού – Αγρού

Εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για τοποθέτηση αγωγού στον κύριο δρόμο Λεμεσού – Αγρού.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 29/5/2019, μεταξύ των ωρών 06:30 - 18:30,στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού, παρά το χωριό Παραμύθα, θα διεξάγονται εργασίες του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για την τοποθέτηση αγωγού κατά πλάτος του κύριου δρόμου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE