Τόσο θα κόστιζαν σήμερα Ρομάριο, Μαραντόνα, Ρονάλντο, Ζιντάν και άλλοι παικταράδες

Τόσο θα κόστιζαν σήμερα Ρομάριο, Μαραντόνα, Ρονάλντο, Ζιντάν και άλλοι παικταράδες

Το μεταγραφικό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» με τις ομάδες να ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων, για να εντάξουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει στο μάτι.

Η ισπανική εφημερίδα «AS» στο πνεύμα των ημερών που έρχονται έκανε έρευνα στην ιστοσελίδα της και ρώτησε τους αναγνώστες της πόσο θα κόστιζαν μεγάλα αστέρια του παρελθόντος με τα σημερινά δεδομένα.

Έτσι, το 71% αυτών που απάντησαν θεωρούν ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα κόστιζε σήμερα πάνω από 200.000.000 ευρώ, όσο δηλαδή έχει πουληθεί σήμερα μόνο ο Νεϊμάρ.

Στην κατηγορία άνω των 200.000.000 ευρώ ανήκει επίσης ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ρονάλντο. Μάλιστα το Φαινόμενο έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό, αφού το 85% πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

Ο κόσμος θεωρεί ότι οι Ρομπέρτο Μπάτζιο, Ρομάριο και Ριβάλντο με τα σημερινά δεδομένα θα πωλούνταν από 100.000.000 έως 150.000.000 ευρώ. Τέλος, οι Στόιτσκοφ και Φούτρε συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην κατηγορία 50.000.000 έως 100.000.000 ευρώ.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.