Κεραυνός χτύπησε πύραυλο Soyuz κατά την εκτόξευση του

Κεραυνός χτύπησε πύραυλο Soyuz κατά την εκτόξευση του

Κεραυνός έπληξε τον πύραυλο φορέα Soyuz -2.1b που μετέφερε τη διαστημική συσκευή Glonass-M κατά την εκτόξευσή του από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του κοσμοδρομίου αντιστράτηγος Νικολάι Νικολάι Νεστετσούκ.


Ωστόσο, παρά το πλήγμα του κεραυνού, όλα τα όργανα συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά και ο πύραυλος τέθηκε σε τροχιά την προγραμματισμένη ώρα.

"Η εκτόξευση έγινε κανονικά. Ο καιρός δεν αποτελεί εμπόδιο για εμάς, τα στρατεύματα μας είναι παντός καιρού. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ένας κεραυνός δεν μπορεί να βλάψει το δικό μας πυραυλικό-διαστημικό όπλο", δήλωσε ο Νεστετσούκ.

Η εκτόξευση του Soyuz -2.1b πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 09:33 ώρα Μόσχας από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ. Στον καθορισμένο χρόνο το σύστημα εντοπισμού θέσης Glonass-M τέθηκε επιτυχώς σε τροχιά και οι ειδικοί του Διαστημικού Κέντρου Τιτόφ των Διαστημικών Στρατευμάτων ανέλαβαν τον χειρισμό του δορυφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE