ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

Ο άτυχος νέος μόλις στα 26 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή. Μυστήριο γύρω από τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 26χρονο Batuhan Burak Atabey ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι όπου νοίκιαζε στο Καραβοστάσι της κατεχόμενης Μόρφου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο θάνατός του προήλθε από άγνωστή ακόμα αιτία μεταξύ των ωρών 04:00-09:00 το πρωί της Δευτέρας 27/5 ενώ ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε αυτοψία, απέκλεισε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας καθώς στη σορό του νεαρού δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου φοιτητή, ο οποίος σπούδαζε Νομική σε πανεπιστήμιο των κατεχομένων, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE