Ο Πιστόριους παίζει μπάλα στη φυλακή και προκαλεί αντιδράσεις (VIDEO)

Ο Πιστόριους παίζει μπάλα στη φυλακή και προκαλεί αντιδράσεις (VIDEO)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον Όσκαρ Πιστόριους να παίζει μπάλα στη φυλακή μαζί με τον Τσέχο, Ράντοβαν Κρέισιρ.

Η «Daily Sun» δημοσίευσε το ντοκουμέντο και όπως τονίζει, οι υπόλοιποι φυλακισμένοι είναι εξοργισμένοι για την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει ο Νοτιοαφρικανός πρώην αθλητής.

Ο Τσέχος Κρέισιρ, αιτήθηκε αγορά ποδηλάτου και διαδρόμου γυμναστικής στο κελί του, κάτι που έγινε αποδεκτό, αλλά ενοχλήθηκε όταν έμαθε πως επέτρεψαν στον Πιστόριους τη χρήση οργάνων, χωρίς να τον ρωτήσουν.

Το βίντεο δείχνει τους δύο να παίζουν μπάλα. Σημειώνουμε πως ο Πιστόριους καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE