Ready for more beauty? Στο ανανεωμένο κατάστημα Beauty Line, στο Μy Mall

Ready for more beauty? Στο ανανεωμένο κατάστημα Beauty Line, στο Μy Mall

Τα Beauty Line διοργάνωσαν ένα τριήμερο πάρτι ομορφιάς στο ανανεωμένο κατάστημα Beauty Line στο My Mall, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 μέχρι και τις 26 Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να ζήσει νέες, ανεπανάληπτες εμπειρίες ομορφιάς.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, influencers, fashion bloggers και άλλοι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον, αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο τους εαυτό.

Στο τριήμερο πάρτι ομορφιάς όσοι επισκέφθηκαν το κατάστημα είχαν την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους beauty makeover από τους makeup experts των καταστημάτων Beauty Line, να ενημερωθούν από τις εξειδικευμένες συμβούλους για tips, συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης προσώπου αλλά και τα νέα trends του καλοκαιριού. Ακόμη όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά δώρα.

Επισκεφθείτε λοιπόν, τον απόλυτο προορισμό ομορφιάς στο My Mall, εκεί όπου κάθε γυναίκα μπορεί να γράψει το δικό της #BeautyStory.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των καταστημάτων, μπορείτε να βρείτε στο beautyline.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE