ΤΖΟΚΕΡ: Έβγαλαν τα έξοδα του καλοκαιριού – Χιλιάδες ευρώ για τρεις – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Έβγαλαν τα έξοδα του καλοκαιριού – Χιλιάδες ευρώ για τρεις – ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί να μην βρέθηκε τυχερός για τα 1.260.827,19 ευρώ αλλά τρία πρόσωπα, κέρδισαν χιλιάδες ευρώ από την επιτυχία τους στην δεύτερη κατηγορία.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/5) η κλήρωση του Τζόκερ η οποία θα μοίραζε το ποσό των  1.260.827,19.  

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν 11,17,18,31,32 και 12.

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι σημειώνεται Τζακ –ποτ. Στην κλήρωση της Πέμπτης (30/5) οι τυχεροί θα μοιραστούν το ποσό των 1,7 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

Ωστόσο, στην δεύτερη κατηγορία (5) βρέθηκαν τρεις τυχεροί οι οποίοι θα λάβουν από 23.977,84 ευρώ.

Οι τυχεροί έπαιξαν τα δελτία τους σε Αθήνα, Νέα Ιωνία και Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE