Νέα BOUTIQUE MONTBLANC στην Λεμεσό

Νέα  BOUTIQUE MONTBLANC  στην Λεμεσό

Η εταιρεία VE Very Exclusive Accessories Ltd, αντιπρόσωποι του οίκου Montblanc στην Κύπρο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ Montblanc στην Λεμεσό την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο κ. Philip Schmidtgen (Montblanc Director Wholesale Northern Europe), ο οποίος επισκέφθηκε την Κύπρο ειδικά για αυτό τον σκοπό, και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους.

Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε κοκτέιλ με φαγητό και ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE