Νέα BOUTIQUE MONTBLANC στην Λεμεσό

Νέα  BOUTIQUE MONTBLANC  στην Λεμεσό

Η εταιρεία VE Very Exclusive Accessories Ltd, αντιπρόσωποι του οίκου Montblanc στην Κύπρο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ Montblanc στην Λεμεσό την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο κ. Philip Schmidtgen (Montblanc Director Wholesale Northern Europe), ο οποίος επισκέφθηκε την Κύπρο ειδικά για αυτό τον σκοπό, και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους.

Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε κοκτέιλ με φαγητό και ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE