ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο χειρουργικό τμήμα νοσηλεύεται ο 24χρονος

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο χειρουργικό τμήμα νοσηλεύεται ο 24χρονος

Στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, εξακολουθεί να νοσηλεύεται 24χρονος αλλοδαπός, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/5), στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού.

Με κάκωση στη κεφαλή εξακολουθεί να νοσηλεύεται 24χρονος αλλοδαπός, όπως πληροφορείται στις 7:15 το πρωί της Δευτέρας (27/5), το ThemaOnline, στο χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό (26/5) μας δημοσίευμα, γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής, όχημα που επέβαινα 5 αλλοδαποί, κάτω κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρεξέκλινε της πορείας του προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε δύο τραυματίες, ηλικίας 24 και 23 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τον πρώτο να εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο «στόχαστρο» επενδύσεων ο Πρόεδρος: Επαφές Χριστοδουλίδη με το κρατικό Επενδυτικό Ταμείο του Μπαχρέιν

Στο «στόχαστρο» επενδύσεων ο Πρόεδρος: Επαφές Χριστοδουλίδη με το κρατικό Επενδυτικό Ταμείο του Μπαχρέιν

Το κρατικό Επενδυτικό Ταμείο του Μπαχρέιν επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE