Ένταση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ: Έντονη συζήτηση μεταξύ Νιαζί – Τσουρούλη και ειρωνείες Νουρή – Χαραλαμπίδη (Video)

Ένταση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ: Έντονη συζήτηση μεταξύ Νιαζί – Τσουρούλη και ειρωνείες Νουρή – Χαραλαμπίδη (Video)

Ένταση προκλήθηκε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ μετά από ερώτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη προς τον νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ σχετικά με τις θέσεις του και πως αυτές θα διαμορφώνονται.

«Με εκλέξανε ως Νιαζί Κιζίλγιουρεκ με συγκεκριμένες αντιλήψεις και απόψεις. Δεν είμαι από αυτούς που τηλεφωνούν στους Προέδρους της Δημοκρατίας», ήταν η απάντηση του νεοκλεγέντα ευρωβουλευτή σε ερώτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη για τον αν θα διαμορφώνει τις θέσεις του μετά από επικοινωνία με τον ΠτΔ.

Ο κ. Νιαζί συμπλήρωσε πως εκλέχθηκε από το ΑΚΕΛ και θα πάει σε ομάδα της «αριστεράς», λόγω των αντιλήψεων του. «Όταν μιλάμε για την Κύπρο δεν μιλάμε μόνο για μία κοινότητα. Πάω στην Ευρώπη για να μιλήσω για όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας», ενώ παράλληλα απευθυνόμενος στον Χρύσανθο Τσουρούλη διερωτήθηκε «τι είναι αυτές οι ερωτήσεις», με την όλη συζήτηση να παίρνει φωτιά.

Παράλληλα, έντονη η συζήτηση ήταν μεταξύ του κ. Νουρή και κ. Χαραλαμπίδη μετά από σχόλιο του δεύτερου για την πρόσκληση των ευρωβουλευτών στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ, με τον κ. Χαραλμπίδη να αναφέρει στον κ. Νουρή πως «αυτό το υφάκι είναι που ευθύνεται για την αποχή».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE