Οπαδός έκανε βουτιά σε σιντριβάνι και άνοιξε το κεφάλι του (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οπαδός έκανε βουτιά σε σιντριβάνι και άνοιξε το κεφάλι του (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι οπαδοί της Σάντερλαντ είχαν κάνει κατάληψη στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, λίγες ώρες πριν από τον τελικό ανόδου στην Championship κόντρα στην Τσάρλτον. Ένας από αυτούς πέταξε τα ρούχα του και αποφάσισε να κάνει βουτιά στο σιντριβάνι.

Τι κατάφερε μετά το… μακροβούτι; Να ανοίξει το κεφάλι του. Δείτε το video:

 

Δεν ήταν πάντως μόνο αυτός που είχε όρεξη να πέσει στα νερά. Το ίδιο έκαναν κι άλλοι οπαδοί της Σάντερλαντ.

 

Το βράδυ, μία μέρα πριν από τη σέντρα του αγώνα, οι υποστηρικτές των «μαύρων γατών» τα είχαν κάνει… γης μαδιάμ στην πλατεία, προκαλώντας την κατακραυγή.

 

Υπενθυμίζεται ότι τελικά η Τσάρλτον ήταν η ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στην Championship, μετά το 2-1 στο Γουέμπλεϊ.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE