ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στις Ευρωεκλογές του 2019 και μένει πλέον να μάθουμε το αποτέλεσμα καθώς και τους 6 που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο το 48% σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας προηγείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός  με 29%. Ακολουθεί από κοντά το ΑΚΕΛ με 27,8% ενώ στην Τρίτη θέση βρίσκεται το ΔΗΚΟ με ποσοστό 13,3%.

Τέταρτη φαίνεται να είναι η ΕΔΕΚ καταλαμβάνοντας 10,6% και προηγείται για την 6η έδρα του ΕΛΑΜ που περιορίζεται στην 5η θέση με ποσοστό με 8,7%.

Το ποσοστό της ΔΗ.ΠΑ φτάνει το 3,6% ενώ στο 3,2% μένουν μέχρι στιγμής Συμμαχία-Οικολόγοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE