ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι δείχνουν τα Exit Polls - Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρωτιά και 6η έδρα

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι δείχνουν τα Exit Polls - Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρωτιά και 6η έδρα

Μέχρι και μια ώρα πριν από τη γνωστοποίηση των Exit Polls είχαμε σαφείς ενδείξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τουλάχιστον τρεις «δημοσκοπήσεις εξόδου» ισάριθμων τηλεοπτικών σταθμών, έδειχναν ξεκάθαρο προβάδισμα κόμματος για την πρωτιά στις Ευρωεκλογές.

Και όχι μόνο. Έδιναν ξεκάθαρη εικόνα και για την 6η έδρα που ως γνωστόν διεκδικούν με αξιώσεις ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ. Όπως πληροφορούμαστε, το ένα κόμμα σύμφωνα πάντα με τα Exit Polls, είχε προβάδισμα τουλάχιστον 1,5 μονάδας έναντι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση πο διεκδικούν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, οι πληροφορίες που φθάνουν στα γραφεία του ThemaOnline κάνουν λόγο ακόμα και για «ψαλίδα» 3 μονάδων μεταξύ 1ου και 2ου κόμματος (που βέβαια είναι μέσα στα πλαίσια του στατιστικού λάθους).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE