ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι δείχνουν τα Exit Polls - Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρωτιά και 6η έδρα

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι δείχνουν τα Exit Polls - Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρωτιά και 6η έδρα

Μέχρι και μια ώρα πριν από τη γνωστοποίηση των Exit Polls είχαμε σαφείς ενδείξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τουλάχιστον τρεις «δημοσκοπήσεις εξόδου» ισάριθμων τηλεοπτικών σταθμών, έδειχναν ξεκάθαρο προβάδισμα κόμματος για την πρωτιά στις Ευρωεκλογές.

Και όχι μόνο. Έδιναν ξεκάθαρη εικόνα και για την 6η έδρα που ως γνωστόν διεκδικούν με αξιώσεις ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ. Όπως πληροφορούμαστε, το ένα κόμμα σύμφωνα πάντα με τα Exit Polls, είχε προβάδισμα τουλάχιστον 1,5 μονάδας έναντι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση πο διεκδικούν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, οι πληροφορίες που φθάνουν στα γραφεία του ThemaOnline κάνουν λόγο ακόμα και για «ψαλίδα» 3 μονάδων μεταξύ 1ου και 2ου κόμματος (που βέβαια είναι μέσα στα πλαίσια του στατιστικού λάθους).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE