ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα κι άλλη ανήλικη - Τέταρτη σύλληψη νεαρής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα κι άλλη ανήλικη - Τέταρτη σύλληψη νεαρής

Στη σύλληψη άλλης μιας 17χρονης, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί το Σάββατο (25/5), για διευκόλυνση των ανακρίσεων άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 20, 16 και 17 ετών.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 25 Μαΐου 2019, στη Λεμεσό και χρήση πιστωτικής κάρτας, που βρισκόταν εντός του συγκεκριμένου οχήματος.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν την Κυριακή (26/5) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE