ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έμεινε χωρίς τιμόνι η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έμεινε χωρίς τιμόνι η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η μοτοσικλέτα του άτυχου 28χρονου Παναγιώτη Λοϊζίδη υπέστη εκτεταμένες ζημιές μετά την σύγκρουσή της με άλλο όχημα.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

«Μαύρη» έμελλε να είναι η τελευταία Κυριακή του Μαΐου (26/5) που ξημέρωσε, για την οικογένεια του Παναγιώτη Λοϊζίδη από τα Λειβάδια,

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, «έσβησαν» τα όνειρά του Παναγιώτη στην άσφαλτο όταν γύρω στις 23:50 του Σαββάτου (25/5) αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος από την επαρχία Λάρνακας, σε κάποιο σημείο του δρόμου στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Όπως διαπιστώνεται από οπτικό υλικό που προβλήθηκε στο ΡΙΚ1 την Κυριακή (26/5), η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Όπως φαίνεται, μετά την σύγκρουση με το όχημα, το τιμόνι της μοτοσικλέτας αποκολλήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE