Πρ. Παυλόπουλος: «Είναι ώρα οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε»

Πρ. Παυλόπουλος: «Είναι ώρα οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε»

Είναι ώρα οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε, είπε την Κυριακή (26/5) ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

"Σε μία περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού επιβουλεύονται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και ευρωπαϊκές δυνάμεις εγκαταλείπουν το σκάφος της ενωμένης Ευρώπης, είναι ώρα οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε", ήταν το σύντομο μήνυμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE