ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τοποθετήθηκε ο Έφορος Εκλογών για τις καταγγελίες Περδίκη -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τοποθετήθηκε ο Έφορος Εκλογών για τις καταγγελίες Περδίκη -VIDEO

Έχουν διερευνηθεί ήδη οι καταγγελίες του πρόεδρου του Κινήματος Οικολόγων Γιώργου Περδίκη.

Ο τελευταίος είχε καταγγείλει ότι παραβιάστηκε η όλη διαδικασία των εκλογών από δηλώσεις που έκαναν πολιτικοί αρχηγοί διαφόρων κομμάτων κατά την προσέλευσή τους στις κάλπες.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ Μαρία Φεσά, ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κύπρος Κυπριανού ρωτήθηκε σχετικά, απαντώντας πως οι καταγγελίες έχουν διερευνηθεί χωρίς να προκύψει κάτι.

«Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό» ανέφερε ο κ. Κυπριανού, σύμφωνα με τη Μαρία Φεσά.

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM&t=193s

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.