ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχηγός της Αστυνομίας: 'Όλα κυλούν ομαλά στην εκλογική διαδικασία'

 Αρχηγός της Αστυνομίας: 'Όλα κυλούν ομαλά στην εκλογική διαδικασία'

Δεν παρατηρείται οποιοδήποτε πρόβλημα και όλα κυλούν ομαλά μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΜΜΑΔ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως την Κυριακή (26/5) κατά την ημέρα της κορύφωσης της εκλογικής διαδικασίας και της Δημοκρατίας, η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός με πέραν των 2000 μελών με σκοπό να κυλήσουν όλα ομαλά αφού προτεραιότητα είναι η τήρηση του Νόμου και της Τάξεως.

Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τα μέλη της Δύναμης για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους και ενημέρωσε πως μέχρι στιγμής δεν παρατηρείται οποιοδήποτε πρόβλημα πουθενά. «Όλα κυλούν ομαλά και αυτό είναι ευχάριστο και για εμάς αλλά και για όλο το κόσμο», είπε.

Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες από τις άλλες υπηρεσίες που βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών καθώς και τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους για την καλή συνεργασία. Παράλληλα ευχαρίστησε και τα ΜΜΕ για την συνεργασία.

Εξέφρασε τέλος την πεποίθηση του ότι με βάση το σχέδιο της Αστυνομίας θα κυλήσουν όλα ομαλά μέχρι το τέλος της διαδικασίας. «Εχουμε τα πλάνα μας τα οποία επεκτείνονται μέχρι και την ανακήρυξη», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=gS9QZR0DeBE&t=3s

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top