Περδίκης: «Οι πολίτες θα προσέλθουν στη δημοκρατική διαδικασία»

Περδίκης: «Οι πολίτες θα προσέλθουν στη δημοκρατική διαδικασία»

Την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα προσέλθουν την Κυριακή 26/05 στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γεώργιος Περδίκης.

«Παρά το γεγονός ότι τα κόμματα δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να ψηφίσουμε με οριζόντια ψηφοφορία αυτή τη φορά πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της δημοκρατίας και θα προσέλθουν στη δημοκρατική διαδικασία, θα δώσουν το ‘παρών’ τους και θα διεκδικήσουν το δικό τους μέλλον. Το δικό τους μέλλον μέσα από μια Ενωμένη Ευρώπη, μια ενωμένη Κύπρο», δήλωσε ο κ. Περδίκης, στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως, στη Λευκωσία, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Εκλογικό Κέντρο Β’.

Ο κ. Περδίκης ανέφερε εξάλλου ότι «υπάρχει κατά κόρον παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας».

«Η εκλογική νομοθεσία επιβάλλει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, γι’ αυτό και εγώ, σεβόμενος τη νομοθεσία, δεν θα προβώ σε δηλώσεις που θα υποδεικνύουν στους πολίτες τι θα κάνουν σήμερα. Θεωρώ ότι όταν υπερασπίζεται κάποιος τη νομοθεσία υπερασπίζεται τη δημοκρατία και όταν αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία πρέπει να υπερασπιζόμαστε και να ακολουθούμε τις νομοθεσίες», είπε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE