ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περδίκης: «Οι πολίτες θα προσέλθουν στη δημοκρατική διαδικασία»

Περδίκης: «Οι πολίτες θα προσέλθουν στη δημοκρατική διαδικασία»

Την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα προσέλθουν την Κυριακή 26/05 στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γεώργιος Περδίκης.

«Παρά το γεγονός ότι τα κόμματα δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να ψηφίσουμε με οριζόντια ψηφοφορία αυτή τη φορά πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της δημοκρατίας και θα προσέλθουν στη δημοκρατική διαδικασία, θα δώσουν το ‘παρών’ τους και θα διεκδικήσουν το δικό τους μέλλον. Το δικό τους μέλλον μέσα από μια Ενωμένη Ευρώπη, μια ενωμένη Κύπρο», δήλωσε ο κ. Περδίκης, στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως, στη Λευκωσία, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Εκλογικό Κέντρο Β’.

Ο κ. Περδίκης ανέφερε εξάλλου ότι «υπάρχει κατά κόρον παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας».

«Η εκλογική νομοθεσία επιβάλλει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, γι’ αυτό και εγώ, σεβόμενος τη νομοθεσία, δεν θα προβώ σε δηλώσεις που θα υποδεικνύουν στους πολίτες τι θα κάνουν σήμερα. Θεωρώ ότι όταν υπερασπίζεται κάποιος τη νομοθεσία υπερασπίζεται τη δημοκρατία και όταν αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία πρέπει να υπερασπιζόμαστε και να ακολουθούμε τις νομοθεσίες», είπε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top