Με τα παιδιά του στο παραβάν ο Νικόλας Παπαδόπουλος – «Όμορφη καλοκαιρινή μέρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τα παιδιά του στο παραβάν ο Νικόλας Παπαδόπουλος – «Όμορφη καλοκαιρινή μέρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνοδευόμενος από την οικογένειά του μετέβη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα παιδιά του, μετέβη να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 26/05.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μπήκε μέσα στο παραβάν συνοδευόμενος από τα παιδιά του!

Σε δηλώσεις του στη συνέχεια ανέφερε πως «είναι μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα» ενώ ευχήθηκε το μέλλον μας να είναι «ελεύθερο και δημοκρατικό».

Δείτε τις φωτογραφίες:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE