Σοκ και αηδία: Ατζέντης παρενόχλησε παιδιά ακαδημίας

Σοκ και αηδία: Ατζέντης παρενόχλησε παιδιά ακαδημίας

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση σοκ από την Ιταλία που αναφέρει την σύλληψη ενός 53χρονου ατζέντη, ο οποίος παρενόχλησε σeξουαλικά παιδιά της ακαδημίας της Ρόμα.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της σύλληψης ενός 53χρονου ατζέντη, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε τρία ανήλικα παιδιά που αγωνίζονται στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Ρόμα.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος έταζε στα παιδιά μεγάλη καριέρα και κέρδιζε με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους, συνελήφθη κοντά στο προπονητικό κέντρο και ήδη βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές Ρετζίνα Κοέλι.

Ο 53χρονος, ο οποίος εργάζεται παράλληλα ως δημοτικός υπάλληλος στην Ρώμη, συνόδευε τα παιδιά στις προπονήσεις και σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές έχει παρενοχλήσει ερωτικά τρία ανήλικα παιδιά, σε μία υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό σε ολόκληρη την Ιταλία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE