«Έκαψαν» τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Καταγγελίες στην Επίτροπο - VIDEO

«Έκαψαν» τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Καταγγελίες στην Επίτροπο - VIDEO

Αποδέκτης καταγγελιών από πολίτες έγινε το γραφείο της Επιτρόπου Προσωπικών Δεδομένων, εναντίον  υποψηφίων και κομμάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha Κύπρου, έγιναν καταγγελίες για αποστολή μηνυμάτων στα κινητά (sms) και για διαφημίσεις που «έτρεχαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δυο καταγγελίες έγιναν για αποστολή μηνυμάτων από τον ίδιο υποψήφιο, τόσο το βράδυ της Παρασκευής 24/05 όσο και το Σάββατο 25/05.

Παράλληλα πολιτικά κόμματα, αλλά και υποψήφιοι «έτρεχαν» διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «σπάζοντας» την απαγόρευση των διαφημίσεων.

Ακόμη, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, πολιτικό κόμμα, απέστειλε μήνυμα στους πολίτες, καλώντας τους την Κυριακή 26/05 να προσέλθουν στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE