Το μερίδιο αγοράς της Huawei ενδέχεται να μειωθεί στο μισό εάν δεν αρθούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ

Το μερίδιο αγοράς της Huawei ενδέχεται να μειωθεί στο μισό εάν δεν αρθούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ

Η κινεζική εταιρεία-κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας Huawei, η οποία πλήττεται από κυρώσεις που της επέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, κινδυνεύει να δει τις παραγγελιοδοσίες της να μειώνονται κατά το ένα τέταρτο φέτος και τα smartphones της να εξαφανίζονται από τις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με αναλυτές.

Οι παραδόσεις των κινητών της Χουάγουεϊ - της εταιρείας που κατατάσσεται δεύτερη στην παραγωγή smartphones στον πλανήτη -αναμένεται να μειωθούν από 4% ως 24% εντός 2019 εάν οι κυρώσεις δεν αρθούν, σύμφωνα με την Fubon Research and Strategy Analytics.

Οι περισσότεροι ειδικοί αναμένουν ότι οι πωλήσεις της Χουάγουεϊ θα μειωθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες, αλλά αποφεύγουν να κάνουν σαφέστερες προβλέψεις, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με τα μέτρα.

Το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ απαγόρευσε την προμήθεια αμερικανικών ημιαγωγών και άλλων προϊόντων στη Χουάγουεϊ την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω του κλιμακούμενου εμπορικού πολέμου με την Κίνα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE