Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα!

Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα!

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγο Μαραντόνα.

Έπειτα από την Έιμι Γουάινχαουζ και τον Άιρτον Σένα, ο Βρετανός σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια επικεντρώνεται στη ζωή του Ντιέγο Μαραντόνα στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diego Maradona», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου του ποδοσφαίρου της Αργεντινής καλύπτει την περίοδο που βρισκόταν στη Νάπολι και τη λατρεία που ένιωσε εκεί μέχρι να φτάσει στην κορυφή και έπειτα την πτώση που ακολούθησε και την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά.

Ο Μαραντόνα δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ευρώπης στα μέσα Ιουνίου.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει υλικό από το προσωπικό αρχείο του Μαραντόνα που βγαίνει για πρώτη φορά, ενώ μιλούν για αυτόν αθλητικοί συντάκτες και αρκετά άτομα από το περιβάλλον του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE