Συρία: Επιστροφή 937 προσφύγων κατά το τελευταίο 24ωρο

Συρία: Επιστροφή 937 προσφύγων κατά το τελευταίο 24ωρο

Συνολικός αριθμός 937 προσφύγων από την Συρία επέστρεψαν στις εστίες τους από την Ιορδανία και τον Λίβανο, κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Κέντρο για την Συμφιλίωση των Αντιμαχόμενων Πλευρών του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συνολικά 937 άνθρωποι επέστρεψαν στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, από τις επικράτειες ξένων χωρών: 359 άνθρωποι (μεταξύ αυτών 108 γυναίκες και 183 παιδιά) εγκατέλειψαν τον Λίβανο για την Συρία, αλλά και 578 άνθρωποι (μεταξύ αυτών 240 γυναίκες και 295 παιδιά) από την Ιορδανία» ανέφερε στην ημερήσια αναφορά του, το παραπάνω κέντρο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE