ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δρόμος «κίνδυνος – θάνατος» λόγω… αναποφασιστικότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δρόμος «κίνδυνος – θάνατος» λόγω… αναποφασιστικότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην άσφαλτο, έχει άλλη σήμανση, σε ταμπέλα άλλη και γίνεται… χαμός!

Οι φωτογραφίες από σημείο της Λεωφόρου Καντάρας στην Λευκωσία, δημοσιεύθηκαν σε γνωστή σελίδα του Facebook, με την χρήστη των μέσων κοινωνικών δικτύων να διερωτάται γι’ αυτή την ασάφεια που υπάρχει στον δρόμο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, σε ταμπέλα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, αναφέρεται ότι απαγορεύεται η στροφή στα δεξιά, για οχήματα που κινούνται από την εν λόγω κατεύθυνση. Στην άσφαλτο όμως, υπάρχει σήμανση ότι επιτρέπεται η στροφή δεξιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν διακεκομμένες γραμμές, που θα έπρεπε, αν όντως επιτρέπονταν.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, στο σημείο επικρατεί ένα χάος με τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν δεξιά, αφού πολλοί ίσως επιλέγουν να το κάνουν, λόγω και της σήμανσης στον δρόμο. Ωστόσο, οδηγοί που γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται, και έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση να κινούνται κανονικά.

Συχνό σενάριο θα είναι, να προκαλούνται ατυχήματα στο σημείο, κάτι που αναφέρεται και στην ανάρτηση της γυναίκας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλό θα ήταν, οι αρμόδιοι, να λάβουν μέτρα και να ξεκαθαρίσουν (διόρθωση στην σήμανση) τι ακριβώς πρέπει να γίνεται στο σημείο, προτού θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE