Φρίκη: «Έριξε» νόμισμα για να αποφασίσει πως να κακοποιήσει 15χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φρίκη: «Έριξε» νόμισμα για να αποφασίσει πως να κακοποιήσει 15χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεκριμένα, 37χρονος κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος 15χρονης κοπέλας με την οποία πήγαν για «μάζεμα μανιταριών» στην πολιτεία Des Moines στην Αϊόβα των ΗΠΑ, στις 17/05.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο 37χρονος σε κάποια φάση «έριξε νόμισμα» ενώπιον της νεαρής αναφέροντάς της πως θα επέλεγε μεταξύ στοματικού και παρά φύσιν έρωτα.

Ο 37χρονος Benjamin Calvin Thomson, κακοποίησε τη νεαρή για ένα περίπου λεπτό – όπως ανέφερε η ίδια στην τοπική Αστυνομία – όταν το κινητό του τηλέφωνο κτύπησε και σταμάτησε.

Άμεσα η νεαρή προέβη σε καταγγελία του 37χρονου στην Αστυνομία, όπου και συνελήφθη.

Ενώ αρχικά ο 37χρονος αρνείτο την οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος της 15χρονης, στη συνέχεια ανέφερε πως αστιευόταν με το νόμισμα, ενώ μετά είπε στους ανακριτές πως ό,τι έγινε, έγινε με την θέληση της 15χρονης.

Ο 37χρονος άνδρας κατηγορήθηκε για ασέλγεια εις βάρος της νεαρής και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις πολιτείας Des Moines, ενώ την ίδια μέρα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10 χιλιάδων δολαρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE