ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΛ: Επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο

ΑΕΛ: Επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο

Σαφώς και η παρουσία της ΑΕΛ στον δεύτερο όμιλο δεν χαροποιεί τους φίλους της ομάδας αφού απουσιάζουν τα ντέρμπι.

Στην ΑΕΛ ωστόσο δεν θα αδιαφορήσουν για τους αγώνες και δίνουν επιπλέον κίνητρο στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο. Όπως ανακοινώθηκε, η τιμή του εισιτηρίου με την Αγία Νάπα θα είναι μόνο 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση: Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι ύστερα από αίτημα μας προς την Ομοσπονδία το οποίο και εγκρίθηκε ο επερχόμενος αγώνας (Κυριακή- 15/3/15 -16:00) με την Αγία Νάπα θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου, μέσα από τους αγώνες πρωταθλήματος θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και παράλληλα να αξιολογήσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Όλοι θα περάσουν από… δοκιμαστικά και η τεχνική ηγεσία θα πάρει τις αποφάσεις της με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Εντός της ημέρας θα περάσει από νέες εξετάσεις ο Εντμάρ για να διαφανεί ο χρόνος που θα χρειαστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Αξίζει ν α σημειώσουμε πως για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, ο κόουτς της ΑΕΛ, πέραν του Εντμάρ, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλό, Σαμπού, Μεντί και του τιμωρημένου Ντιαλό.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top