ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Το VIDEO από την απαγωγή της γυναίκας

ΑΠΑΓΩΓΗ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Το VIDEO από την απαγωγή της γυναίκας

Στη σύλληψη των δραστών από την απαγωγή της γυναίκας στην Λεμεσό προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (23/5) η Αστυνομία, ενώ ήδη έχουν περάσει από την διαδικασία της ανάκρισης και τέθηκαν πλεόν υπό κράτηση. 

Περιστατικό με υπόθεση απαγωγής, βίας στην οικογένεια, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, μαχαιροφορίας αλλά και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού με πρόσωπα 35χρονο Σύρο και 36χρονο φίλο του. 

Τα δύο πρόσωπα φέρεται να πλησίασαν με όχημα την πεζή γυναίκα στην περιοχή Αμαθούντας στη Λεμεσό και με χρήση βίας την απήγαγαν. Μετά την εξασφάλιση βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που κατέγραψε το όλο περιστατικό, και μετά την αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών και εντόπισε την 36χρονη στην οικία όπου μέχρι πριν λίγες μέρες διέμενε με τον 35χρονο Σύρο.

Το εν λόγω βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το ΣΙΓΜΑ, στο οποίο παρουσιάζεται καρέ - καρέ η απαγωγή της 36χρονης γυναίκας. 

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=Z4_daZi9vOc&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top