Πιθανή συνάντηση Ερντογάν - Τραμπ για συζήτηση για S400

Πιθανή συνάντηση Ερντογάν - Τραμπ για συζήτηση για S400

Πηγές από την τουρκική κυβέρνηση δήλωσαν ότι οι Πρόεδροι της Τουρκίας και των ΗΠΑ πιθανόν να συναντηθούν σύντομα για να συζητήσουν για τις τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών και ιδιαίτερα για το θέμα των ρωσικών S-400. 

Οι ίδιες πηγές είπαν, όπως μεταδίδει το ΑΝΣΑμεντ, ότι η συνάντηση Ερντογάν - Τραμπ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία όπου ο Τούρκος Πρόεδρος προσκάλεσε τον Αμερικανό ομόλογό του και έλαβε "θετικά μηνύματα" ότι θα μπορεί να είναι διαθέσιμος. Εναλλακτικά, η συνάντηση μπορεί να γίνει στην Ιαπωνία τον Ιούνιο στο περιθώριο των G20.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE