Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο! Τσέλσι - Παρί

Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο! Τσέλσι - Παρί

Η ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται απόψε με δύο αναμετρήσεις για την φάση των «16» του θεσμού.

Στο Λονδίνο θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Παρί. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για σήμερα. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που σκόραρε εκτός έδρας.

Οι «μπλε» δεν θα έχουν στην διάθεση του τον Μικέλ ενώ επιστρέφει ο Μάτιτς.

Στην Παρί, ο Λοράν Μπλαν δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μόουρα και Οριέ ενώ έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Καμπάιγ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Όσκαρ, Φάμπρεγκας, Γουίλαν, Αζάρ, Κόστα.

Παρί: Σιρίγκου, Μάξγουελ, Λουίζ, Σίλβα, Φαν Ντερ Βιλ, Ματουιντί, Βεράτι, Καβάνι, Παστόρε, Λαβέτσι, Ιμπραϊμοβιτς.

Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την Cytavision Sports 1.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.