ΠΑΦΟΣ: Έκανε το όχημά του «φτερά» - Πάρκαρε και δεν το βρήκε ποτέ

ΠΑΦΟΣ: Έκανε το όχημά του «φτερά» - Πάρκαρε και δεν το βρήκε ποτέ

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του οχήματος κατήγγειλε την Πέμπτη 23/05 στην Αστυνομία ότι άγνωστος έκλεψε το όχημα του αξίας 1.800 ευρώ.

Το όχημα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κλάπηκε από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην Πάφο. Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για τη συλλογή τεκμηρίων με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Επίσης η Αστυνομία σε άλλη περίπτωση  εντόπισε κλοπιμαίο όχημα σε χωράφι στο Μέσα Χωριό Πάφου η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί στις 14.5.2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE