Για εμπλοκή 2 ισχυρών κομματικών αρχηγών στο εργοστάσιο στα Πυργά, κάνει λόγο επιστολή προς τον ΠτΔ

Για εμπλοκή 2 ισχυρών κομματικών αρχηγών στο εργοστάσιο στα Πυργά, κάνει λόγο επιστολή προς τον ΠτΔ

Στην επιστολή καταγγέλλονται κόμματα αλλά και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ομάδας ατόμων που την υπογράφει εμπλέκονται στη άδεια για λειτουργία ασφαλτικού εργοστασίου στην περιοχή Σταυροβουνίου.

Η ανοικτή επιστολή δεν φέρει υπογραφή από κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο, όπως αναγράφεται στη τελευταία σελίδα προέρχεται από κάποια ομάδα πολιτών που προσδιορίζονται ως «Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Κύπρου, Φίλοι Εκτιμητές των Ορθοδόξων Μονών της Κύπρου και κατεξοχήν της Μονής Σταυροβουνίου», η οποία όπως συμπληρώνεται, κινδυνεύει από άνομα σχέδια.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE