ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία ο Γεάδης Γεάδη του ΕΛΑΜ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία ο Γεάδης Γεάδη του ΕΛΑΜ

Την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας πέρασε το πρωί της Πέμπτης 23/5 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ κλήθηκε για κατάθεση μετά την καταγγελία σε βάρος του την Τετάρτη 22/5 από την υποψήφια της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου.

Να θυμίσουμε ότι μετά την παρουσία των δύο σε πάνελ σε εκπομπή του SIGMA η Νατάσα Ιωάννου ανέφερε ότι ο κύριος Γεάδη της επιτέθηκε φραστικά έξω από τα στούντιο του καναλιού με τον ίδιο βέβαια να διαψεύδει την δημοσιογράφο.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ στην κατάθεσή του, έδωσε τη δική του θέση για το «περιστατικό» που επικαλέστηκε η κυρία Ιωάννου και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE