Ο Μήτρου για τη ρεβάνς με το ΑΠΟΕΛ, τον Λαίφη και το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων

Ο Μήτρου για τη ρεβάνς με το ΑΠΟΕΛ, τον Λαίφη και το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων

Για αρκετά θέματα που απασχολούν την Ανόρθωση μίλησε στο Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

Για τον σημερινό επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ:

 «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο θέλουμε τη διάκριση και το ίδιο και φέτος. Μας έτυχε αντίπαλος το ΑΠΟΕΛ μια από τις καλύτερες ομάδες. Ελπίζουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως θέλουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας φέρει στους 4 του κυπέλλου. Κρατούμε την πόρτα για διάκριση και μέσω του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση περνά με νίκη και με ισοπαλία με σκορ:

 «Δεν σημαίνει κάτι. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως και το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα μαξιλαράκι το ότι μπορούμε να πάρουμε πρόκριση με ισοπαλία με σκορ. Το ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα του κόσμου, εμείς ελπίζουμε ότι θα έρθει ο κόσμος μας στο πέταλο. Προπωλήθηκαν περίπου 1000 εισιτήρια, περιμένουμε περισσότερο κόσμο. Να υποστηρίξει ο καθένας την ομάδα του μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας».

 

Για τα αγωνιστικά:

«Ο Αβραάμ θα μείνει εκτός ελπίζουμε να τον έχουμε διαθέσιμο το Σάββατο».

Για το θέμα Λαίφη:

 «Μας παραξένεψε ότι βγήκε χθες στη δημοσιότητα το θέμα, αφού έχει αρκετές μέρες που κατατέθηκε η προσφυγή. Δεν μας ανησυχεί οτιδήποτε και αυτό μας λένε οι νομικοί μας σύμβουλοι. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και όχι από την Ένωση».

Για το κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να αλλάξει στάση η Ανόρθωση στο θέμα αύξησης των ομάδων:

«Η Ανόρθωση ήταν η πρώτη ομάδα και η μόνη με την ΑΕΛ που τάχθηκαν εναντίον αύξησης σε 16. Ευτυχώς εγκαταλείφθηκε αυτό το σενάριο και φτάσαμε στο 12 με 14. Με 12 ομάδες είναι ανταγωνιστικό, καλό και με μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας. Από τη στιγμή που τίθεται όμως θέμα επιβίωσης δείχνουμε την κατανόηση μας και είχαμε πει ότι μπορεί να συζητηθεί όχι όμως μεσούσης της περιόδου. Αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι θα πρέπει να διατηρηθεί πρωτάθλημα με 12 ομάδες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE