Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 7:30, στον δρόμο Πραιτωρίου προς Κέδαρες, στην επαρχία Πάφου.
Η ανήλικη επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με την οικογένεια της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό δρομολόγιο” του Τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ, όταν γύρω στις 10:30, άγνωστοι πέταξαν πέτρα στο όχημα, θρυμματίζοντας το τζάμι της πίσω πόρτας και τραυματίζοντας τη 14χρονη στο κεφάλι.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ηλία Καννάουρου, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε και η 14χρονη, φέροντας διακριτικά της ΑΕΛ πέρασε από τον Σύλλογο Φίλων Απόλλωνα.
Η νεαρή, μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έγινε συρραφή στο τραύμα και παρέμεινε για νοσηλεία, κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις