Δημοσκόπηση δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με 7,2% -Άνοδος για Χρυσή Αυγή

Δημοσκόπηση δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με 7,2% -Άνοδος για Χρυσή Αυγή

Δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis τέσσερις μόλις ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με 7,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα, σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, εμφανίζεται το ΚΙΝΑΛ με οριακό προβάδισμα έναντι της Χρυσής Αυγής.

Πρόθεση ψήφου
Αναλυτικά:
ΝΔ: 30,3%
ΣΥΡΙΖΑ: 23,1%
ΚΙΝΑΛ: 5,6%
ΧΑ: 5%
ΚΚΕ: 4,8%

Σύμφωνα με την μέτρηση της Metron κατώτατο όριο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το 21,8% και ανώτατο το 26,2%. Αντίστοιχα για την ΝΔ το κατώτατο είναι 29,6% και ανώτατο το 34,4%, ποσοστό που στις εθνικές εκλογές αγγίζει την αυτοδυναμία.

Με αυτά τα δεδομένα, εφόσον η ΝΔ πιάσει το κατώτατο όριο και ο ΣΥΡΙΖΑ το ανώτατο, η διαφορά τους θα κυμανθεί στο 3,4%. Αν, αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίξει το κατώτατο όριο και η ΝΔ το ανώτατο, τότε η διαφορά μπορεί να κυμανθεί ακόμη και στο 12,6%.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE