ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Μαρτυρίες ότι τις προκάλεσαν οπαδοί καθ' οδόν για τον τελικό

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Μαρτυρίες ότι τις προκάλεσαν οπαδοί καθ' οδόν για τον τελικό

Μαρτυρίες που φέρουν οπαδούς να προκάλεσαν σκόπιμα τις πυρκαγιές καθ΄ οδόν για τον τελικό Κυπέλλου, βρίσκονται στα υπόψιν των Αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, οι πυρκαγιές ξέσπασαν σε δυο σημεία του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας.

Η μια στο ύψος του ζυγιστικού σταθμού Λατσιών και η άλλη στην περιοχή του Κοτσιάτη.

Η πληροφόρηση που έφτασε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο και έθεσαν τις πυρκαγιές υπό έλεγχο, αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν από κακόβουλες ενέργειες οπαδών.

Να σημειωθεί ότι λόγω των πυρκαγιών είχε προκληθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE