Τούρκοι στρατιωτικοί στη Ρωσία για εκπαίδευση στη χρήση των S-400

Τούρκοι στρατιωτικοί στη Ρωσία για εκπαίδευση στη χρήση των S-400

Η Άγκυρα έχει αποστείλει στρατιωτικούς στη Ρωσία για να εκπαιδευτούν στη χρήση των πυραύλων S-400, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο δήλωση του Τούρκου Υπουργού Αμυνας Χουλουσί Ακάρ στην εφημερίδα Μιλιέτ.


Ο κ. Ακάρ είπε πως η εκπαίδευση θα ξεκινήσει σήμερα και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Αναφέρθηκε επίσης σε νέα πρόταση από τις ΗΠΑ. "Στις 28-29 Μαρτίου, έφθασε μια νέα πρόταση που αφορά τους πυραύλους Πάτριοτ. Βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες για την τιμή τους, τη μεταφορά της τεχνολογίας και την κοινή παραγωγή", σημείωσε.

Στο μεταξύ μια ομάδα Αμερικανών νομοθετών έχει υποβάλει έγγραφο με το οποίο καλούν για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και τον αποκλεισμό της `Αγκυρας από το πρόγραμμα για τα F-15, εάν η Τουρκία αγοράσει τους S-400 από τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στην υπογραφή στο Παρίσι της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου και Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE